Calumet Photographic B.V. - Pricewatch Shopreviews - Reviews (2024)

Gebruikers over webshop Calumet Photographic B.V.

Review toevoegen

Onderstaande shopreviews zijn ouder dan 1 jaar en worden niet langer meegenomen in de gemiddelde score.


_Eend_ Karma 31,6K

12 oktober 2021 16:35

Algemeen:

3 van 5 sterren

Verzending:

1 van 5 sterren

Klantenservice:

2 van 5 sterren

Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Bestellen gaat prima, mooie prijs, voor 15:00 uur besteld dezelfde dag (gratis) met UPS verzenden. Na betaling krijg je ook vrijwel direct een orderbevestiging.

Verzending

De bestelling werd niet zoals beloofd dezelfde dag nog verzonden maar twee werkdagen later pas, 2 uur nadat ik een mailtje had gestuurd. Maar omdat UPS Standard niet aan zaterdagleveringen doet werd de levering over het weekend getild. Woensdag besteld, maandag zou mijn bestelling afgeleverd worden, maar omdat dinsdag mij beter uitkwam heb ik UPS gevraagd de bestelling dinsdag af te leveren, maar dat kan ik Calumet moeilijk aanrekenen natuurlijk.

Klantenservice

Het contactformulier en de orderstatuspagina doen niets als je correcte gegevens invult. Dit heb ik op meerdere devices en verbindingen getest. Daarom een mailtje gestuurd waarop Ik binnen 45 minuten antwoord kreeg, helaas gingen ze niet in op mijn opmerkingen over de werking van het contactformulier en de bestelstatus-pagina. Maar omdat deze onderdelen van de website niet werken 'maar' 2 sterren gegeven.

mrmac84 Karma 2,23K

4 december 2020 17:48

Algemeen:

2 van 5 sterren

Verzending:

1 van 5 sterren

Klantenservice:

2 van 5 sterren

Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Niet te bereiken via het 0800 nummer. Je komt in een menu en wordt steeds teruggezet naar het menu, ook al kies je winkel Amsterdam. Kies je voor boekhouding kom je bij een duits/engels sprekende vrouw?

Verzending

Geen communicatie en levertijd wordt niet nagekomen. Je moet er zelf achteraan bellen. Opeens ligt daar een pakket, trackinginfo is niet tevoren opgestuurd

Klantenservice

Niet bereikbaar. na veel moeite nummer via duitse boekhoudafdeling gekregen? Uiteindelijk na veel pogingen ander doorkiesnummer gekregen

Hernan Azocar Newbie Karma 86

7 juli 2020 12:12

Algemeen:

5 van 5 sterren

Verzending:

4 van 5 sterren

Klantenservice:

4 van 5 sterren

Motivatie

Ik krijg er iets voor terug (beloning)

Algemeen

Bestelling liep snel en vlekkeloos. Het product was binnen 2 werkdagen afgeleverd zoals beloofd, en zoals altijd heb ik de beste prijs betaald.

Milogil Newbie Karma 78

14 april 2020 20:53

Algemeen:

5 van 5 sterren

Verzending:

5 van 5 sterren

Klantenservice:

0 van 5 sterren

Motivatie

Ik krijg er iets voor terug (beloning)

Algemeen

Prijs kwaliteit is top en de bestelling is gauw verzonden.
Fijn dat er nog een goed aantal film rollen te vinden zijn binnen het assortiment.

Verzending

Houdbaarheid van de rollen zijn goed

Doka2020 Newbie Karma 88

2 april 2020 13:57

Algemeen:

5 van 5 sterren

Verzending:

5 van 5 sterren

Klantenservice:

5 van 5 sterren

Motivatie

Ik krijg er iets voor terug (beloning)

Algemeen

Prijs/kwaliteit prima in verhouding, hetgeen is besteld is correct verzonden. Rol films ook van goede houdbaarheid datum. Ik ben zeker tevreden.

Verzending

Eerder deze dag dan verwacht ontvangen. Klasse.

Shapour Newbie Karma 87

17 maart 2020 15:27

Algemeen:

5 van 5 sterren

Verzending:

5 van 5 sterren

Klantenservice:

5 van 5 sterren

Motivatie

Ik krijg er iets voor terug (beloning)

Algemeen

Bestellen loopt prima en vlekkeloos, levering zeer snel. Ik had de winkel in Amsterdam gebeld en de servicedesk personeel was vriendelijk en behulpzaam.

nutsa Newbie Karma 144

16 december 2019 14:09

Algemeen:

5 van 5 sterren

Verzending:

0 van 5 sterren

Klantenservice:

5 van 5 sterren

Motivatie

Ik krijg er iets voor terug (beloning)

Algemeen

Het is makkelijk om producten op de website te kijken en de plaatsen van een bestelling is eenvoudig met ruim betaling opties.

Klantenservice

Snelle reacties op emails and informatie over de status van een bestelling.

nutsa Newbie Karma 144

15 december 2019 14:32

Algemeen:

5 van 5 sterren

Verzending:

0 van 5 sterren

Klantenservice:

0 van 5 sterren

Motivatie

Ik krijg er iets voor terug (beloning)

Algemeen

Het was makkelijk om de bestellen de plaatsen en ik kon alles finden via de webiste. Marktconform prijzen. Ruim betaling opties.

Peeman Newbie Karma 87

2 december 2019 20:22

Algemeen:

4 van 5 sterren

Verzending:

4 van 5 sterren

Klantenservice:

4 van 5 sterren

Motivatie

Ik krijg er iets voor terug (beloning)

Algemeen

De bestellingen bij Calumet verlopen altijd vlekkeloos en als er vragen zijn worden die uitstekend behandeld

Verzending

Uitstekend

Klantenservice

Gelijk reactie op de mail vanuit de winkel

Rollinbauke Newbie Karma 85

21 september 2019 21:36

Algemeen:

5 van 5 sterren

Verzending:

4 van 5 sterren

Klantenservice:

4 van 5 sterren

Motivatie

Ik krijg er iets voor terug (beloning)

Algemeen

Prima webshop, zoals het hoort. Bestelling was op tijd en in goede orde ontvangen. Geen negatieve punten.

smolders2007 Karma 3,08K

20 september 2019 09:44

Algemeen:

5 van 5 sterren

Verzending:

5 van 5 sterren

Klantenservice:

0 van 5 sterren

Motivatie

Ik krijg er iets voor terug (beloning)

Algemeen

Na uitgebreid zoeken terechtgekomen bij Calumet. Ik ben weer terug bij mijn oude analoge fotografie en was zeer tevreden met het aanbod en prijs van analoge film voor kleinbeeld en medium formaat. Gelukkig had ik mijn apparatuur nog niet weggedaan.

De zending kwam al de volgende dag hier in prima staat aan en ik zal voor vervolg orders terugkomen nadat ik de diverse films heb geëvalueerd want ik moet me weer verdiepen in de nieuwe films.

Verzending

Mooi op tijd en met de app van UPS ook goed te volgen zodat je niet de hele dag thuis moet zitten wachten.

Peterleenhouts Newbie Karma 89

6 september 2019 17:18

Algemeen:

5 van 5 sterren

Verzending:

5 van 5 sterren

Klantenservice:

5 van 5 sterren

Motivatie

Ik krijg er iets voor terug (beloning)

Algemeen

Waarom ik tevreden ben met Calumetphoto is het gemak van het bestellen online, ze hebben goede voorraad, ze zijn niet duur en leveren snel.
Ik ben een tevreden fotograaf!

Verzending

Snelle levering, met 2 dagen in huis

Klantenservice

Gemakkelijk te bereiken per telefoon.

Jos9999 Newbie Karma 167

28 augustus 2019 20:10

Algemeen:

5 van 5 sterren

Verzending:

5 van 5 sterren

Klantenservice:

0 van 5 sterren

Motivatie

Ik krijg er iets voor terug (beloning)

Algemeen

Ik ben al jaren vaste klant bij Calumet en zowel de webshop als de echte winkel bevallen mij erg goed.

Verzending

Snelle levering en een aparte mail met factuur.

Tontje49 Newbie Karma 85

28 mei 2019 14:20

Algemeen:

4 van 5 sterren

Verzending:

4 van 5 sterren

Klantenservice:

4 van 5 sterren

Motivatie

Ik krijg er iets voor terug (beloning)

Algemeen

Goede communicatie over het product omdat alleen nog maar het showmodel aanwezig was. Snelle levering.

Glenn76 Newbie Karma 90

5 mei 2019 14:17

Algemeen:

5 van 5 sterren

Verzending:

5 van 5 sterren

Klantenservice:

5 van 5 sterren

Motivatie

Ik krijg er iets voor terug (beloning)

Algemeen

Duidelijk website en goede voorraadinformatie. Fijn dat Calumet nog steeds filmrolletjes levert en ook analoge fotografen blijft bedienen.

Verzending

Snelle levering met duidelijke communicatie.

Klantenservice

De vakkundige medewerkers van Calumet zijn altijd bereid te helpen en mee te denken.

lwol Newbie Karma 90

30 april 2019 22:16

Algemeen:

5 van 5 sterren

Verzending:

5 van 5 sterren

Klantenservice:

5 van 5 sterren

Motivatie

Ik krijg er iets voor terug (beloning)

Algemeen

De medewerkers van Calumet zijn altijd professioneel en behulpzaam. De apparatuur die ik huur, de diensten waar ik gebruik van maak én de materialen die ik online bestel zijn altijd van goede kwaliteit. Ditzelfde geldt voor de laatste filmrolletjes die ik heb besteld.

PietdenPiraat Karma 521

25 januari 2019 18:18

Algemeen:

5 van 5 sterren

Verzending:

5 van 5 sterren

Klantenservice:

5 van 5 sterren

Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Spitze world wide web dot calumet dot de www.calumet.de dus niet in NL maar in DE aangeschaft

Kiswum Karma 335K

16 januari 2019 09:39

Algemeen:

5 van 5 sterren

Verzending:

5 van 5 sterren

Klantenservice:

0 van 5 sterren

Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

De prijs leek te laag om waar te zijn, waardoor ik even wat recensies had doorgenomen. Ik zag geen vreemde zaken en ik heb daarna de gok genomen. Met groot genoegen kon ik het product gewoon aanschaffen en was de korting van zo'n 25% op de Datacolor Spyder 5 Elite gewoon correct. Het product zou na 3-5 werkdagen op voorraad komen. Gelukkig kreeg ik mijn bestelling al binnen 2 werkdagen binnen.

Verzending

De levertijd was sneller dan verwacht en het product was prima verpakt.

PietdenPiraat Karma 521

5 december 2018 22:15

Algemeen:

5 van 5 sterren

Verzending:

5 van 5 sterren

Klantenservice:

5 van 5 sterren

Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

op tijd met adapter erbij zoals beloofd door klanten service in duitsland in het engels

Rundert Karma 1,56K

27 juli 2018 13:34

Algemeen:

5 van 5 sterren

Verzending:

0 van 5 sterren

Klantenservice:

0 van 5 sterren

Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Wat mij betreft één van de beste winkels voor fotomateriaal. Goed telefonisch bereikbaar direct bij de winkel zelf, niet via een centraal nummer dat je afschermt van de winkel. Medewerker kon een artikel zélf fysiek opzijleggen, dus weet je zéker dat ze het hebben, in plaats van viavia "Dat geef ik aan de betreffende winkel door meneer".

Bovendien hebben ze bij afhalen hetzelfde retourbeleid als bij online bestellingen; héél klantvriendelijk beleid dit!

Ze boden bij 't afhalen nog ff glaasje water aan vanwege de hitte; geen must maar leuk detail.

Probeer dit maar eens die grote oranje-zwarte concurrent. Die zijn, zeker in Utrecht, prima aardig en kundig, maar ze worden gewoon erg beperkt door het beleid vanuit het hoofdkantoor. Dat heeft me nu voor de tweede keer opgebroken, dus vanaf gister rij ik lekker naar Rotterdam. Blij.

1 2 3 ... 7 Volgende

Calumet Photographic B.V. - Pricewatch Shopreviews - Reviews (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Catherine Tremblay

Last Updated:

Views: 6232

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Catherine Tremblay

Birthday: 1999-09-23

Address: Suite 461 73643 Sherril Loaf, Dickinsonland, AZ 47941-2379

Phone: +2678139151039

Job: International Administration Supervisor

Hobby: Dowsing, Snowboarding, Rowing, Beekeeping, Calligraphy, Shooting, Air sports

Introduction: My name is Catherine Tremblay, I am a precious, perfect, tasty, enthusiastic, inexpensive, vast, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.